No niin... Pitkään odotetun lähtöpäivän aamu on koittanu ja olisi korkea aika alkaa pakkailemaan rinkkaa. Vanha totuushan sanoo: "Pakkaa vain tarpeellinen ja ota siitä puolet pois." Rinkat tulevat siis olemaan pullollaan turhaa tavaraa ja jotain tärkeää tulee unohtumaan kotiin. Toisaalta, kunhan passi, viisumipaperit ja luottokortti on mukana, niin pitäisi pärjätä. Eiköhän sieltä inkkaripinkkarimaastakin kalsareita saa.

Lento starttaa Helsinki-Vantaalta puoli kahdeksalta illalla ja tiistaiaamuna yhdeksältä (Chilen aikaa) pitäisi olla perillä. Lentojen jälkeen seuraava projekti on siirtää ruhomme bussitse Santiagosta Valparaisoon, josta olemme varanneet hostellihuoneen kolmeksi ensimmäiseksi yöksi. Hostellin löydyttyä käymme varmaan pikaisesti tutustumassa maan ruoka- ja juomatarjontaan. Keskiviikkona oletettavasti alkaa asunnon haku ja asunnon löydyttyä voisi vaikka etsiä tulevan opinahjomme.

Tiesitkö, että (10): Helsinki-Vantaan lentoasema avattiin vuonna 1952 Helsingin olympialaisiin. Tänään Helsinki-Vantaa on yli 13 miljoonan matkustajan kenttä, ja se tarjoaa työpaikan noin 20 000 ihmiselle.

Tarkempaa raporttia alkaa tipahtelemaan jahka löydämme jostain internet-yhdynnän paikan päältä.

TÄSTÄ SE LÄHTEE...