Kuvia matkan varrelta:

Paikallisen KSS:n linjajermuja työssään. Kuten katukuvasta näkyy niin talojen värit Valparaisossa vaihtelevat ihan randomilla.

Rantakatu

Puerto

 

Oceano pasifico y Leba

Näkymä yliopiston pääsisäänkäynnin edestä merelle, pahoittelemme että kuva on otettu suoraan aurinkoa kohti. Cool

Pääovelta viñalle päin.

Kuten kuvista näkyy niin tänään löydettiin jo yliopistollekin. Eli tässä suhteessa tehtiin jo huikea parannus viime vaihtoreissuun! Valparaisosta kirjoitellaan jossain vaiheessa lisää, sillä tämä tuntuu olevan melkoisen mielenkiintoinen paikka. Kaikki on tähän mennessä mennyt suhteellisen ok, prepaid liittymätkin löydettiin ja laitan niiden numerot tänne heti kun Señor Lehti saapuu suihkusta. Mun numeroon ei tosin kannata yrittää vielä, sillä nokia ei suostunut ainakaan vielä toimimaan paikallisen kortin kanssa.

No niiin eli Leba näköjään kuorsaa tuolla makuuhuoneessa ja mä en nyt uskalla jättää tätä läppäriä ja avointa olut pulloa (Cristal = paikallinen olut = muy buena!) tänne olohuoneeseen eli ne numerot tulee varmaankin huomenna internetin ihmeelliseen maailmaan.

Hasta proxima!

Siirryimme aktiiviseen asunnon hakuun ja laitoimme hostellin lähikaduille 20 kopiota Nikon taiteilemasta ilmoituksesta. Nyt sitten odotellaan puhelinsoittoja ja juodaan kaljaa...