Päivän teemana oli irtiotto arjesta, joten pakkasimme uimahousut ja pyyhkeet armeijan sipulisäkkiin ja otimme suuntiman rannalle. Bussisähellyksen jälkeen löysimme itsemme vihdoinkin suunnittelemastamme määränpäästä eli reñaca-beachilta. Kello oli tässä vaiheessa ehtinyt jo sen verran pitkälle että päätimme ottaa mukaan pikku evästä rannan vieressä olevasta empanada (paikallinen vetylöinen) paikasta. No siellähän sitten tavattiinkin taas hostellista tuttu Santiagolainen taiteilija Braulio ja sovittiin että nähdään myöhemmin rannalla. Rannalle päästyämme totesimme että Jose ei lainkaan lappeessa liioitellut kun mainitsi että ranta on luultavasti paikan parhain. Rantakissoja ei lomakauden loputtua enää ollut niin paljon kuin helmikuussa mutta muuten maisemat olivat kohtuulliset. Jälleen kerran annamme kuvien puhua puolestaan…

kuva1: reñaca beach


kuva2: reñaca beach


kuva3: Mitch Buchannon??? ei vaan Olli säkylästä


kuva4: Vatos Locos @ playa CoolCoolCool


kuva5: Santiagolainen läänintaiteilija/pelimies Braulio brittimammojen hellässä syleilyssä

Tiesitkö, että (15): Baywatch on yhdysvaltalainen televisio sarja joka kertoo Kalifornialaisista hengenpelastajista. Sarja on kautta aikojen menestyneimpiä tv-sarjoja ja sitä esitettiin yhteensä kymmenen kautta 140 eri maassa ja kaikilla mantereilla antarktista lukuun ottamatta. Sarjassa Lt. Mitch Buchannonia näytettelee Baltimoressa syntynyt David Hasselhoff, joka on myös levyttänyt otsikon mukaisen kappaleen Looking for Freedom.

Aallot olivat tällä kertaa sellaista kokoluokkaa että emme uskaltautuneet uimaan kun kukaan muukaan ei näyttänyt sitä tekevän. Vesi oli kuitenkin suhteellisen lämmintä ja paikalla oli jonkin verran surffaajia. Eli ehkä sitäkin sitten pääsee kokeilemaan. Nyt on taas nälkä joten taidamme siirtyä cocinaan laittamaan argentiinalaista vacaa. Kilohinnaltaan nakkeja halvempaa! Viva los precios baratos!

Hasta la pasta!

-VL-