Vuodatus.netin blogitilastoista näkee kaikkia hassuja juttuja. Siellä on myös lista, millä hakusanoilla blogimme on löydetty, tässä niistä parhaimmat:

(suluissa oleva numero kertoo kuinka mones linkki on googlella haettuna)

 

ampiine

nokia 7020 (7 kuva!)

terveystalo lääkärintodistus (7 linkki)

etelä-amerikka stipendi vaihto

mätitahna-leipä,juoma 5 euroa (3 linkki)

pahanhajuiset kengät (11 linkki)

juomakelpoinen vesi chile

pirssi etymologia (18 linkki)

asunnot valparaiso chile (4 linkki)

ranskalainen rynnäkkökivääri

lämmintä vettä kaasulla (16 linkki)

hostal helsinki valparaiso (2)

vaihtari blogi chile (3)

yhdellä oluella (47)

armi kuusela

gillmoren tytöt (kuvat 1-4)

meren syvin kohta (1 kuva)

leba lepakko (kuvat 2 ja 4)

kulkukoirat

itse valmistettu tynnyri

ässä hihassa sanna kallion blogi (2)

 

Tiesitkö, että (34): Hakukoneet ovat hyviä renkejä, mutta huonoja isäntiä. Ilman riittävää tietämystä hakukoneen toiminnoista tiedonetsijä eksyy nopeasti epäolennaisen informaation ryteikköön. Teknisen tietämyksen lisäksi sanahakua käytettäessä tarvitaan ennakkotietoja haettavasta asiasta. Sanahaussa haetaan merkkijonoja, joihin voidaan tehdä erilaisia rajauksia ja lisäyksiä. Yleensä sanahaussa on mahdollista käyttää joko ns. perushakua tai ns. lisähakutoimintoa (advanced). Viime vuosiin asti hakukoneiden hakukieli on perustunut yleensä ns. altavistan standardiin, jossa hakusanojen väliin ripotelluilla komennoilla määrätään sanat mukaan tai pois hakutulosjoukosta. Tällä hetkellä tehokkaimmiksi hakukoneeksi mainostettu Google on muuttanut Internetin tiedonhakua entistä suoraviivaisemmaksi.

1243639618_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Graffitti 1

1243639738_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Graffitti 2

 

Viimeaikaisista tapahtumista ei ole oikein mitään erikoisempaa uutisoitavaa. Huolimatta siitä, että olemme täällä vaihdossa, on tällä viikolla ihan oikeasti opiskeltukin. Jopa niinkin paljon että Niko teki ennenkuulumattoman ennätyksen ja vietti yhteen putkeen 9 tuntia yliopiston tiloissa, nukkumatta edes päiväunia. Viikon ehkä mainittavin saavutus oli että espanjan kurssin proffan kanssakin selvitettiin koko luokan voimin viimekertainen tunteiden purkaus ja tunnit jatkuvat taas.

1243639763_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tykki

1243639776_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ilmeisesti joku muukin suomalainen on joskus vieraillut Valpossa...


Eilen eli siis torstaina tapasimme jo kerran yliopistolla tapaamamme Panchon, joka on ollut lukioaikana suomessa vaihdossa. Suomalaiseen tapaan kaveri ehdotti että käydään nauttimassa pari olutta ja niinhän siinä sitten tehtiinkin.  Oli melko lailla hauskaa jutella suomesta kerrankin jonkun Chileläisen kanssa, joka on asunut maassa ja näin ollen kysymykset eivät käsitelleet jääkarhuja tai muita pohjolan ihmeitä. Puhuimme myös siitä, että ihmiset aina kysyvät sitä että miksi Chile tai miksi Suomi. Onhan se tietysti ajatuksena monelle kaukainen että lähtee Chilestä Suomeen tai päinvastoin. Etenkin meille suomalaisille on monesti vaikeaa käsittää miksi joku haluaa tulla kaukaiseen pohjolaan ja niinkin ikävään paikkaan kuin Suomi. Mutta kun välillä käy jossain muualla, tajuaa että miten hieno paikka oma maa loppujen lopuksi on ja miten kaikkia itselle itsestään selviä juttuja oppii arvostamaan aivan uudella tavalla.

Pancho oli lähtenyt aikanaan Suomeen selvittämään, heavymies kun on, että miten on mahdollista että 5 miljoonan ihmisen maasta tulee niin paljon hyviä bändejä. En nyt muista että oliko vastausta tähän kysymykseen löytynyt mutta hyvä reissu oli kuulemma ollut. Jopa niin hyvä, että kaveri oli jo pohtinut että josko sitä lähtisi uudelleen yliopistoaikana Suomeen vaihtoon. Luonnollisestikin toivotimme pläp pläp plää tervetuloa!

 

Nyt palellaan casa lindan olohuoneessa ja odotellaan kun tytöt tekevät ruokaa... Ensi viikolla ehkä jälleen jotain uutta maapallon neljänneksi suurimmalta maanosalta.

 

Hasta luego huevon!

 

-Vatoslocos-

 

p.s. Vatoslocos haluaa toivottaa hyvää espanjan reissua Rekkamiehen harjoitteluajalle. Que te folla bien!!!

1243639787_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikon visa (5): Keksi kuvalle kuvateksti. Parhain ehdotus tullaan palkitsemaan tavalla tai toisella riippuen voittajasta!

y para todos quien no entienden fines perfectamente, misma en español:

Quiz de la semana (5): Inventa el titulo para esta fotita.  La mejor respuesta va a ganar una sorpresa!